Diensten Home2s interieurstyling

Op deze pagina vindt u vier diensten van Home2s op het gebied van interieurstyling:

 Ask the stylist

 Small changes, big difference!

 And now, for something completely different

 Shop till you drop.

Daarnaast is er natuurlijk maatwerk mogelijk. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen.

Ask the stylist

Wat houdt het in? U loopt tegen iets aan en heeft een concrete adviesvraag. Bijvoorbeeld over een andere meubelopstelling, kleur en stof voor de gordijnen. Of u wilt een andere kleur op de muur. Voor dit soort vragen kunt u een 'Ask the stylist' boeken. Ik kom dan 1,5 uur bij u thuis langs en samen nemen we uw vraag door en geef ik direct advies. 

Duur bezoek: 1,5 uur

Kosten: 95 euro (incl. BTW)

Small changes, big difference!

Wat houdt het in? U wilt met nieuwe accessoires een nieuwe sfeer in huis of de opstelling eens helemaal veranderen. Nieuwe kleuren op de muur, andere gordijnen. Kleine veranderingen maken een groot verschil. Home2s helpt u graag met kleine ingrepen uw huis een nieuwe look te geven. Afgestemd op úw smaak en uw levensstijl. Inclusief moodboard en concrete adviezen voor materialen, kleuren en accessoires.

Kosten: prijs op maat

And now, for something completely different

Wat houdt het in? U gaat thuis verbouwen of u gaat verhuizen en wilt graag advies over de (compleet nieuwe) inrichting? Dat kan natuurlijk ook. Neemt u contact op over de mogelijkheden.

Kosten: prijs op maat

Shop till you drop


Wat houdt het in? Als u het lastig vindt om meubels en accessoires te kopen helpt Home2s u daar graag bij. Dit wordt altijd vooraf gegaan door een geprek over wat uw woonwensen zijn, waar u naar op zoek bent, wat uw smaak is en waar ik u precies mee kan helpen. Zodat we samen op pad kunnen of ik voor u.

Kosten: prijs op maat

In de genoemde prijzen op deze pagina zijn reiskosten tot een straal van 25 kilometer rond Amsterdam inbegrepen. Daarna geldt een tarief van 0,19 euro per kilometer.