Home 2 sell: verkoopstyling, meubelverhuur, woningfotografie
Home 2 stay: interieurontwerp, interieurstyling, kleuradvies

Diensten Home2s interieurstyling

Op deze pagina vindt u vier diensten van Home2s op het gebied van interieurstyling:

Walk & Talk

Small changes, big difference!

And now, for something completely different

Shop till you drop.

Daarnaast is er natuurlijk maatwerk mogelijk. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen.

Walk & Talk

Wat houdt het in? U loopt tegen iets aan en heeft een concrete adviesvraag. Bijvoorbeeld over een andere meubelopstelling, kleur en stof voor de gordijnen. Of u wilt een andere kleur op de muur.

Uw meubels zijn nog wel goed maar u wil een nieuwe look & feel? Als dat een idee is, wordt in de Walk & Talk direct geschoven met meubels en accessoires. Ook kan er advies gegeven worden voor een nieuwe kleur op de muur of over aan te schaffen accessoires.

Voor al dit soort vragen kunt u een 'Walk & Talk' boeken. Home2s komt dan 1,5 uur bij u thuis langs en samen nemen we uw vraag door en geef ik direct advies.

Duur bezoek: 1,5 uur

Kosten: 95 euro (incl. BTW)

Small changes, big difference!

Wat houdt het in? U wilt met nieuwe accessoires een nieuwe sfeer in huis of de opstelling eens helemaal veranderen. Nieuwe kleuren op de muur, andere gordijnen. Kleine veranderingen maken een groot verschil. Home2s helpt u graag met kleine ingrepen uw huis een nieuwe look te geven. Afgestemd op úw smaak en uw levensstijl. Inclusief moodboard en concrete adviezen voor materialen, kleuren en accessoires.

Kosten: prijs op maat

And now, for something completely different

Wat houdt het in? U gaat thuis verbouwen of u gaat verhuizen en wilt graag advies over de (compleet nieuwe) inrichting? Dat kan natuurlijk ook. Neemt u contact op over de mogelijkheden.

Kosten: prijs op maat

Shop till you drop


Wat houdt het in? Als u het lastig vindt om meubels en accessoires te kopen helpt Home2s u daar graag bij. Dit wordt altijd vooraf gegaan door een geprek over wat uw woonwensen zijn, waar u naar op zoek bent, wat uw smaak is en waar ik u precies mee kan helpen. Zodat we samen op pad kunnen of ik voor u.

Kosten: prijs op maat

In de genoemde prijzen op deze pagina zijn reiskosten tot een straal van 25 kilometer rond Amsterdam inbegrepen. Daarna geldt een tarief van 0,19 euro per kilometer.