Home 2 sell: verkoopstyling, meubelverhuur, woningfotografie
Home 2 stay: interieurontwerp, interieurstyling, kleuradvies

Even voorstellen

Annet van Veenendaal is de persoon achter Home2s.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd als psycholoog en heb meer dan 20 jaar ervaring als adviseur, zowel bij adviesbureaus als bij de overheid. Ik heb geleerd projectmatig te werken, te denken vanuit de klant en to the point te adviseren. Mijn achtergrond als psycholoog helpt bij het adviseren van klanten maar óók om met de ogen van een kijker naar een te koop staande woning te kijken.

Altijd bezig met interieur

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik met het inrichten van huizen bezig. Mensen uit mijn omgeving vroegen vaak of ik hun wilde adviseren over hun interieur. Ik vind dat heel leuk om te doen en mensen zeiden altijd: 'Ga daar toch eens iets mee doen!' En zo geschiedde.

Follow your dream

Tijdens de verkoop van mijn ouderlijk huis kwam ik met verkoopstyling in aanraking. Doordat de inrichting van de woning na de styling goed aansloot bij de doelgroep, was het huis snel verkocht.

Ook verkocht ik mijn eigen woning ooit ver boven de vraagprijs: 'gewoon' vanwege de leuke inrichting. Ik heb dus zelf ervaren dat verkoopstyling écht loont.

In 2015 besloot ik mijn jarenlange droom te volgen om wat met mijn passie voor interieur te gaan doen. Ik begon met de opleiding tot verkoopstyliste bij de Styling Concepts Group. Ik ben daarmee ook aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten.

Inmiddels ben ik lid van het opleidingsteam van de Styling Concepts Group. Ik begeleid de praktijk oefendagen en ik ben examinator.

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd bij NIA (Nederlandse Interieur Academie), waaronder de opleiding kleuradviseur en 3D-ontwerp in Sketchup.

Werkwijze

Mijn verkoopstyling kenmerkt zich door oog voor de doelgroep van de woning, maar ook voor de verkoper. Het is soms lastig uw thuis even als 'een huis' te zien dat u graag snel en tegen een goede prijs wilt verkopen.

Bij interieurstyling staat u als bewoner centraal. Mijn advies zorgt dat ú zich er thuis in voelt en dat de inrichting aansluit bij uw levensstijl. Als uw smaken niet helemaal op één lijn zitten ga ik op zoek naar sferen en kleuren waar u allebei blij van wordt. Mijn achtergrond als psycholoog ervaar ik daarbij als heel nuttig.

Ik denk graag in creatieve oplossingen en mijn motto is: 'Mooi wonen hoeft niet echt niet veel te kosten!'.

Uitgebreid netwerk

Home2s beschikt over een uitgebreid netwerk van vakmensen voor onder meer:

  • kluswerk
  • interieurbouw
  • op maat gemaakte kasten
  • schilderwerk
  • verhuizen
  • schoonmaken.