Voor en na foto's verkoopstyling door Home2s

Voorheen verhuurd appartement

Dit appartement in Amsterdam is lange tijd verhuurd geweest. Om deze reden stonden er wel meubels maar verder geen accessoires of verlichting. Home2s heeft de meubelopstelling veranderd, sfeer toegevoegd met accessoires en verlichting én nieuwe foto's voor Funda gemaakt.

Hieronder een aantal voor- en nafoto's (boven de voorfoto, daaronder na verkoopstyling door Home2s). Klikt u op de foto's om ze groot achter elkaar te zien. 

Weer helemaal van nu

Aan de inrichting van deze leuke, vrijstaande woning is in dertig jaar bijna niets veranderd. Daarnaast stonden er vrij veel spullen waardoor de ruimte kleiner leek dan hij is. Met relatief kleine ingrepen, met zoveel mogelijk hergebruik van de meubels en accessoires die er stonden én wat nieuwe accessoires toegevoegd, is deze woning weer helemaal van nu. Home2s heeft ook de woningfotografie verzorgd.

Al meer dan 5 jaar te koop

Onderstaand een aantal voor- en nafoto's van een woning die al meer dan 5 jaar te koop stond. Een aantal van de voor-foto's zijn de foto's waarmee de woning ook op Funda stond. De bewoners besloten het over een andere boeg te gooien en Home2s te vragen de woning anders te presenteren.

Naast de verkoopstyling heeft Home2s ook de woningfotografie verzorgd.

Hieronder een aantal voor- en nafoto's (boven de voorfoto, daaronder na verkoopstyling en woningfotografie door Home2s). Klikt u op de foto's om ze groot achter elkaar te zien.