Funda foto vóór verkoopstylingFunda foto na verkoopstyling en woningfotografie door Home2s


Verkoopstyling

Wist u dat de meeste mensen al binnen een paar seconden beslissen of uw woning hun nieuwe thuis zou kunnen zijn? Door verkoopstyling presenteert u uw huis optimaal en voor de juiste doelgroep, zodat er kijkers komen en kijkers kopers worden. Verkoopstyling draagt bij aan een snelle verkoop én een goede opbrengst. Met verkoopstyling houdt u er rekening mee dat:

  • 80% van de mensen die voor een bezichtiging komen moeite heeft door zaken heen te kijken,

  • het kopen van een huis vooral een kwestie van gevoel is ('voel ik mij er thuis?'),

  • de pluspunten van uw woning goed worden uitgelicht,

  • uw huis positief opvalt ten opzichte van 'de concurrentie'.

Woningfotografie

Naast een goede presentatie van uw woning door verkoopstyling is ook een goede fotopresentatie van groot belang. Zo'n 90% van de woningen wordt eerst op internet bekeken voordat er een bezichtiging gepland wordt. De internetpresentatie moet er dus uitspringen en uitnodigen tot het gaan bezichtigen. 

Meubelverhuur

Home2s is aangesloten bij 123verkocht en kan daardoor ook meubelverhuur verzorgen, bijvoorbeeld voor leegstaande woningen of om modelwoningen in te richten. Want leegstand verkoopt niet. Via 123verkocht kunnen ook vakmensen voor kluswerk ingehuurd worden.

Professionaliteit en continuïteit

Of Home2s nu voor particulieren of makelaars werkt, uitgangspunt is altijd een professioneel advies met als doel de woning snel en tegen een goede prijs te verkopen.

Home2s is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). Daarmee is de kwaliteit, professionaliteit en continuïteit van uw opdracht gewaarborgd.