Home 2 sell: verkoopstyling, meubelverhuur, woningfotografie
Home 2 stay: interieurontwerp, interieurstyling, kleuradvies

Home 2 sell? Met verkoopstyling sneller verkocht en hogere opbrengst

Wist u dat de meeste mensen al binnen een paar seconden beslissen of uw woning hun nieuwe thuis zou kunnen zijn? Door verkoopstyling presenteert u uw huis optimaal en voor de juiste doelgroep, zodat er kijkers komen en kijkers kopers worden.

Met verkoopstyling houdt u er rekening mee dat:

  • 80% van de mensen die voor een bezichtiging komen moeite heeft door zaken heen te kijken

  • het kopen van een huis vooral een kwestie van gevoel is ('voel ik mij er thuis?')

  • de pluspunten van uw woning goed worden uitgelicht

  • uw huis positief opvalt ten opzichte van 'de concurrentie'.

Verkoopstyling is dus vooral een marketingtool met als doel het maximale uit de verkoop te halen. Met verkoopstyling:

  • komen de ruimtes beter tot zijn recht

  • is goed te zien hoe groot de ruimtes zijn

  • is duidelijk waar een een ruimte voor gebruikt kan worden

  • spreekt de inrichting van de woning aan bij de juiste doelgroep

  • kunnen optimale foto's gemaakt worden voor de presentatie op internet

  • voelt uw woning als nieuw 'thuis' voor de mensen die komen kijken.


Is dat niet heel duur?

Verkoopstyling hoeft helemaal niet duur te zijn. De meest afgenomen dienst van Home2s (ook door makelaars aan hun klanten aangeboden) is de 'Walk & Talk'. In 1,5 tot 2 uur wordt direct advies gegeven voor alle ruimtes (ook buiten) hoe deze zo optimaal mogelijk te presenteren en daarbij ook rekening te houden met de doelgroep voor de woning.

De adviezen zijn meestal zonder kosten uit te voeren, dan wel vragen maar een kleine investering. Want de kosten voor verkoopstyling moeten zich natuurlijk wel terug verdienen. En de ervaring leert dat dat altijd het geval is.Naar welke woning gaat u liever kijken?

Meubelverhuur: leegstand verkoopt minder goed

Gek genoeg lijkt een leegstaande woning vaak kleiner dan wanneer deze ingericht is. Kijkers vinden het lastig zich een beeld te vormen van de ruimte. Daarnaast is het wanneer de woning ingericht is, het véél makkelijker om je voor te stellen hoe het is om er te wonen.

Home2s heeft een eigen depot vol met klein meubilair, lampen, accessoires, kussens en plaids.

Voor grote meubels werkt Home2s samen met twee meubelverhuurbedrijven. Hierdoor is het mogelijk elke keer een inrichting op maat te verzorgen, passend bij de woning én passend bij de doelgroep.


Woningfotografie: een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Naast een goede presentatie van uw woning door verkoopstyling is ook een goede fotopresentatie van groot belang. Zo'n 90% van de woningen wordt eerst op internet bekeken voordat er een bezichtiging gepland wordt. De internetpresentatie moet er dus uitspringen en uitnodigen tot het gaan bezichtigen.

Als u voorafgaand aan het maken van de professionele foto's een verkoopstyling advies vraagt (bijvoorbeeld de Walk & Talk) is uw presentatie op internet helemaal optimaal.Professionaliteit en continuïteit

Of Home2s nu voor particulieren of makelaars werkt, uitgangspunt is altijd een professioneel advies met als doel de woning snel en tegen een goede prijs te verkopen.

Home2s is MASTER vastgoedstylist en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV), waar zij ook praktijkcoach is en examinator. Met deze achtergrond is de kwaliteit, professionaliteit en continuïteit van uw opdracht gewaarborgd.