Diensten Home2s verkoopstyling

Afhankelijk van uw behoefte en budget kunt u kiezen voor één van onderstaande diensten:

Dienst

Duur bezoek woning

Advies rapport met checklist per ruimte

Styling
(2 uur)

Bruikleen
accessoires en kleinmeubilair

Prijs (incl. BTW)

Basic
(Walk & Talk)

1,5 uur
95 euro

Comfort

2,5 uur

 190 euro

Comfort plus styling

2,5 uur

 

 


285 euro

No Stress

2,5 uur

 

 

 

vanaf 490 euro (prijs op maat)

Elk van deze diensten staat verderop deze pagina meer in detail beschreven, inclusief prijzen en bijzonderheden. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave zodat precies duidelijk is wat de kosten zijn.

Home2s maakt zoveel mogelijk gebruik van wat al in de woning aanwezig is: zo beperken we de kosten tot een minimum.

Meubelverhuur

Home2s is aangesloten bij 123 Verkocht en kan meubelverhuur verzorgen, van budget tot design. Ook kunnen via 123 Verkocht vakmensen voor kluswerk ingehuurd worden. Op basis van de Comfort dienst kan hiervoor een offerte gemaakt worden.

Basic (walk & talk)

Wat houdt het in? Samen met de bewoner(s) neem ik alle ruimtes in het huis door en geef ik direct mondeling advies over:

Meubelopstelling, gebruik accessoires, zichtlijnen, kleurgebruik, verlichting, depersonaliseren, ruimte en rust creëren, focus op de juiste punten.

Duur bezoek woning: ongeveer 1,5 uur

Kosten: 95 euro (incl. BTW)

Voor wie? Wilt u met een geringe investering meer uit uw woning halen bij de verkoop? Ook zeer geschikt voor makelaars als onderdeel van hun dienstenpakket.

Comfort

Wat houdt het in? Idem als Basic (walk & talk) maar dit advies gaat net wat verder, het bezoek duurt langer en het advies is uitgebreider en specifieker. Er worden werkfoto’s gemaakt en een rapportage met daarin:

  • Een algemene analyse van de woning vanuit de doelgroep bezien;

  • Een vertaling van deze analyse in een concreet advies per ruimte, inclusief checklist van de voorgestelde acties;

  • Concrete adviezen voor kleuren (inclusief kleurnummers voor eventueel schilderwerk);

  • Bij andere meubelopstelling: plattegrond met voorgestelde opstelling;

  • Concrete voorstellen (ook in beeld) voor eventueel toe te voegen accessoires en (klein) meubilair.

Duur bezoek woning: 2 tot 2,5 uur

Kosten: 190 euro (incl. BTW)

(voor woningen met max. 3 slaapkamers, daarna 30 euro per kamer extra)

Voor wie? Voor mensen die hun woning bij verkoop goed willen presenteren en die tijd hebben om zelf de verkoopstylingtips uit te voeren aan de hand van de checklist en om eventueel benodigde accessoires/klein meubilair bij elkaar te shoppen aan de hand van de in de rapportage gedane suggesties.

Comfort plus styling

Wat houdt het in? Idem als Comfort maar inclusief bezoek van ongeveer 2 uur om na uitvoering van de verkoopstylingtips en inkoop van alle benodigde accessoires door verkoper(s) de styling te verzorgen en de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Het is handig deze styling vlak voor het bezoek van de fotograaf te plannen.

Kosten: 285 euro (incl. BTW)

(voor woningen met max. 3 slaapkamers, daarna 40 euro per kamer extra)

Voor wie? Voor mensen die het beste uit hun woningpresentatie willen halen, daar zelf best wat tijd in willen steken en die een styling willen die ook op internet tot een optimale presentatie leidt.  

No stress

Wat houdt het in? Idem als Comfort plus styling maar Home2s regelt alle accessoires en eventueel kleinmeubilair voor u in bruikleen. Na uitvoering van de verkoopstylingtips door de verkoper(s) zelf, komt Home2s alle accessoires en kleinmeubilair brengen en wordt de woning gestyled.

In het uitgebreide adviesrapport dat u na het eerste bezoek aan de woning ontvangt, wordt een moodboard opgenomen om u een indruk te geven van de sfeer en kleurstelling. Uitgangspunt is altijd zoveel mogelijk gebruik te maken van wat al in de woning aanwezig is en hierop voort te borduren zodat de woning optimaal gepresenteerd wordt voor de verkoop. Zo worden de kosten ook beperkt.

Uiteraard is in de prijs inbegrepen dat Home2s ook alles weer ophaalt als de woning verkocht is.

Het is handig de styling vlak voor het bezoek van de fotograaf te plannen.

Kosten: vanaf 490 euro (incl. BTW). Prijs op maat en afhankelijk van hoeveelheid accessoires en kleinmeubilair in bruikleen. 

Voor wie? Voor mensen die het maximale uit de presentatie van hun woning willen halen, zowel bij bezichtigingen als bij de internetpresentatie maar die weinig tijd/zin hebben om hier zelf mee aan de slag te gaan.

In de genoemde prijzen zijn reiskosten tot een straal van 25 kilometer rond Amsterdam inbegrepen. Daarna geldt een tarief van 0,19 euro per kilometer.