Home 2 sell: verkoopstyling, meubelverhuur, woningfotografie
Home 2 stay: interieurontwerp, interieurstyling, kleuradvies

Home2s heeft voor verkoopstyling verschillende mogelijkheden.

Walk & Talk: direct advies voor een optimale woningpresentatie

Wilt u voorafgaand aan het maken van de foto's voor internet advies over hoe uw woning zo optimaal mogelijk tot zijn recht te laten komen, dan is de 'Walk & Talk' heel geschikt.

In 1,5 tot 2 uur lopen we door alle ruimtes (inclusief de buitenruimtes) en ontvangt u direct advies. Als dat nodig is schuiven we met de meubels en accessoires.

De tips die u tijdens de Walk & Talk krijgt zijn veelal kosteloos uit te voeren.

Kosten: 95 euro (inclusief BTW)

Andere mogelijkheden

Naast de Walk & Talk kan Home2s u ook helpen met:

  • aanpassen bestaande inrichting aan de doelgroep voor de woning

  • inrichten van (deels) leegstaande woningen

  • achterstallig klus- en schilderwerk.


Verkoopstyling door het aanpassen van de inrichting voor een jongere doelgroep

Basic (walk & talk)

Wat houdt het in? Samen met de bewoner(s) neem ik alle ruimtes in het huis door en geef ik direct mondeling advies over:

Meubelopstelling, gebruik accessoires, zichtlijnen, kleurgebruik, verlichting, depersonaliseren, ruimte en rust creëren, focus op de juiste punten.

Duur bezoek woning: ongeveer 1,5 uur

Kosten: 95 euro (incl. BTW)

Voor wie? Wilt u met een geringe investering meer uit uw woning halen bij de verkoop? Ook zeer geschikt voor makelaars als onderdeel van hun dienstenpakket.

Comfort

Wat houdt het in? Idem als Basic (walk & talk) maar dit advies gaat net wat verder, het bezoek duurt langer en het advies is uitgebreider en specifieker. Er worden werkfoto’s gemaakt en een rapportage met daarin:

  • Een algemene analyse van de woning vanuit de doelgroep bezien;

  • Een vertaling van deze analyse in een concreet advies per ruimte, inclusief checklist van de voorgestelde acties;

  • Concrete adviezen voor kleuren (inclusief kleurnummers voor eventueel schilderwerk);

  • Bij andere meubelopstelling: plattegrond met voorgestelde opstelling;

  • Concrete voorstellen (ook in beeld) voor eventueel toe te voegen accessoires en (klein) meubilair.

Duur bezoek woning: 2 tot 2,5 uur

Kosten: 190 euro (incl. BTW)

(voor woningen met max. 3 slaapkamers, daarna 30 euro per kamer extra)

Voor wie? Voor mensen die hun woning bij verkoop goed willen presenteren en die tijd hebben om zelf de verkoopstylingtips uit te voeren aan de hand van de checklist en om eventueel benodigde accessoires/klein meubilair bij elkaar te shoppen aan de hand van de in de rapportage gedane suggesties.

Comfort plus styling

Wat houdt het in? Idem als Comfort maar inclusief bezoek van ongeveer 2 uur om na uitvoering van de verkoopstylingtips en inkoop van alle benodigde accessoires door verkoper(s) de styling te verzorgen en de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Het is handig deze styling vlak voor het bezoek van de fotograaf te plannen.

Kosten: 285 euro (incl. BTW)

(voor woningen met max. 3 slaapkamers, daarna 40 euro per kamer extra)

Voor wie? Voor mensen die het beste uit hun woningpresentatie willen halen, daar zelf best wat tijd in willen steken en die een styling willen die ook op internet tot een optimale presentatie leidt.

No stress

Wat houdt het in? Idem als Comfort plus styling maar Home2s regelt alle accessoires en eventueel kleinmeubilair voor u in bruikleen. Na uitvoering van de verkoopstylingtips door de verkoper(s) zelf, komt Home2s alle accessoires en kleinmeubilair brengen en wordt de woning gestyled.

In het uitgebreide adviesrapport dat u na het eerste bezoek aan de woning ontvangt, wordt een moodboard opgenomen om u een indruk te geven van de sfeer en kleurstelling. Uitgangspunt is altijd zoveel mogelijk gebruik te maken van wat al in de woning aanwezig is en hierop voort te borduren zodat de woning optimaal gepresenteerd wordt voor de verkoop. Zo worden de kosten ook beperkt.

Uiteraard is in de prijs inbegrepen dat Home2s ook alles weer ophaalt als de woning verkocht is.

Het is handig de styling vlak voor het bezoek van de fotograaf te plannen.

Kosten: vanaf 490 euro (incl. BTW). Prijs op maat en afhankelijk van hoeveelheid accessoires en kleinmeubilair in bruikleen.

Voor wie? Voor mensen die het maximale uit de presentatie van hun woning willen halen, zowel bij bezichtigingen als bij de internetpresentatie maar die weinig tijd/zin hebben om hier zelf mee aan de slag te gaan.

In de genoemde prijzen zijn reiskosten tot een straal van 25 kilometer rond Amsterdam inbegrepen. Daarna geldt een tarief van 0,19 euro per kilometer.