Home 2 sell: verkoopstyling, meubelverhuur, woningfotografie
Home 2 stay: interieurontwerp, interieurstyling, kleuradvies

Meerwaarde verkoopstyling voor makelaars

Verkoopstyling loont voor zowel verkoper als makelaar

Uit diverse Nederlandse en Amerikaanse onderzoeken, blijkt dat verkoopklaar gemaakte huizen veel sneller en tegen een hogere prijs verkopen dan woningen die niet verkoopklaar gemaakt zijn. Verkoopstyling (of vastgoedstyling) heeft dus ook voor u als makelaar meerwaarde:

  • per verkoopobject minder bezichtigingen

  • snellere doorlooptijd

  • hogere opbrengst en daarmee hogere courtage

  • door verkoopstyling voorafgaande aan de fotografie optimale presenatie op internet

  • extra service voor klanten

  • 'moeilijke boodschappen' worden door neutrale derde verteld die meer op afstand van de klant staat.


Walk & Talk als onderdeel van servicepakket

Daarom kan het voor u als makelaar ook interessant zijn om verkoopstyling in uw dienstenpakket op te nemen. Bijvoorbeeld de dienst 'Walk & Talk' (zie diensten Home2s verkoopstyling). U biedt daarmee ook een extra service aan uw klanten. Een win-win situatie dus voor de verkoper (uw klant) en voor u als makelaar.

Meubelverhuur

Home2s kan daarnaast ook meubelverhuur organiseren. Van budget tot design. Home2s is daarvoor aangesloten bij 123verkocht.Leegstand verkoopt immers lastig. Een leegstaande woning voelt niet welkom aan en mensen vinden het vaak lastig zich een voorstelling te maken van hoe de woning er (door hun) bewoond uit zou kunnen zien. Dit geldt uiteraard ook voor modelwoningen. Via 123verkocht kunnen ook vakmensen voor kluswerk ingehuurd worden.

Kwaliteit en continuïteit

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de Styling Concepts Group en ben daarmee lid van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). Inmiddels ben ik ook praktijkcoach en examinator bij de opleiding. De opleiding van de Styling Concepts Group is Qfor gecertificeerd. Dit Europese kwaliteitslabel is een garantie voor professionaliteit en kwaliteit. Doordat Home2s bij het LNV aangesloten is, is naast kwaliteit ook continuïteit in de opdracht gewaarborgd.