Even voorstellen

Annet van Veenendaal is de persoon achter Home2s.

Ik ben afgestudeerd als psycholoog en heb meer dan 20 jaar ervaring als adviseur op het gebied van verkeersmanagement, zowel bij adviesbureaus als bij de overheid. Ik heb geleerd projectmatig te werken, te denken vanuit de klant en to the point te adviseren.

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik met het inrichten van huizen bezig. Ik speelde niet met mijn poppenhuis, maar richtte het in. Mijn eigen kamer zag er ook steeds anders uit. Zelfs mijn studentenkamer zag er (low budget) stylish uit. Ook nu nog ben ik altijd bezig mijn eigen huis te stylen en restylen.

Daarnaast adviseer ik regelmatig anderen over hun interieur. Ik vind dat heel leuk om te doen en mensen zeiden altijd: 'Ga daar toch eens iets mee doen!' En zo geschiedde.

Tijdens de verkoop van mijn ouderlijk huis kwam ik met verkoopstyling in aanraking. Doordat de inrichting van de woning na de styling goed aansloot bij de doelgroep, was het huis snel verkocht. Ook verkocht ik mijn eigen woning ooit ver boven de vraagprijs: 'gewoon' vanwege de leuke inrichting. Ik heb dus zelf ervaren dat verkoopstyling écht loont. Ik volgde de opleiding tot verkoopstyliste bij de Styling Concepts Group en ben aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten.

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd bij NIA (Nederlandse Interieur Academie), waaronder de opleiding kleuradviseur.

Mijn verkoopstyling kenmerkt zich door oog voor de doelgroep van de woning, maar ook voor de verkoper. Het is soms lastig uw thuis even als 'een huis' te zien dat u graag snel en tegen een goede prijs wilt verkopen.

Bij interieurstyling staat u als bewoner centraal. Mijn advies zorgt dat ú zich er thuis in voelt en dat de inrichting aansluit bij uw levensstijl. Mijn achtergrond als psycholoog ervaar ik daarbij als heel nuttig.

Ik denk graag in creatieve oplossingen en mijn motto is: mooi wonen hoeft niet duur te zijn!